NOUTATI

Living coral – culoarea anului 2019

Living Coral este culoarea anului 2019 și este inspirată în totalitate de recifele subacvatice de corali. Este o culoare vie, caldă, energică și versatilă. Îmi place mult culoarea din acest an și nu doar din punct de vedere estetic, ci și pentru mesajul din spatele său.

Reprezentanții Institutului Pantone (autoritate internațională a culorilor) au afirmat că Living Coral reprezintă lumea naturală și forța puternică de regenerare pe care trebuie să o cultivăm, nu să o ruinăm!

Living Coral – coralul cu subtonuri aurii va fi o culoare foarte des întâlnită în anul 2019, atât în modă și make-up, cât și în amenajări interioare, design floral, etc.

Raportată la make-up, culoarea anului 2019 se potrivește foarte bine cu toate tenurile, fie că acestea au subton cald sau rece.

Blushul coral stă bine pe un ten deschis, dar la fel de bine se așează și pe un ten bronzat. Ca fard de ochi accentuază extrem de bine ochii albaștri, însă se potrivește bine și cu celelalte culori de ochi: verzi, căprui sau negri.

Despre ruj pot să spun doar atât: coral intens și mat! Cu siguranță nu vei trece neobservată!

Iată și parfumuri inspirate de recifele de corali: Michael Kors – Coral, Elie Saab – Girl of Now Forever,  Bvlgari – Omnia, Perry Ellis – 360° Coral, Jil Sander – Sun Coral Pop,  Loewe – Aqua de Loewe Mar de Coral, Judith Leiber – Exotic Coral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.