MASTERCLASS Ioana Bîrzan

Cum ar fi să-ți mărești abilitățile practice și teoretice pentru a oferi clienților tăi tratamente faciale personalizate, sigure și extrem de eficiente? În 3 zile de Masterclass Ioana Birzan, vei dobândi capacitatea de a lucra în cabinet cu scheme personalizate de tratament facial , crescându-ți  astfel performanțele profesionale, cât și cele financiare.

Cu femei și bărbați care trăiesc într-o epocă cu un stil de viață aglomerat și supus stresului, tratamentul facial a devenit unul dintre cele mai cerute și mai bine plătite servicii cosmetice din cadrul salonului de înfrumusețare. Cele mai multe persoane se străduiesc să obțină o strălucire naturală a tenului fără intervenții chirurgicale și în acest scop apelează la tratamente faciale cosmetice. Motivația clientului de a reveni în cabinet apare atunci cînd rezultatele sunt conform așteptărilor . Aici se simte diferența între o schemă clasică de tratament și una personalizată, înțelegi ce vreau să spun!

Se știe că în ultimii ani a crescut interesul pentru tratamentele faciale, însoțite  în același timp și de o cerere tot mai mare de cosmeticieni profesioniști și bine instruiți.

Fie că ești la început de drum în domeniul cosmeticii, fie că vrei să te perfecționezi într-o carieră deja existentă, Masterclass Ioana Bîrzan te ajută să obții un nivel înalt de pregătire profesională în ceea ce privește crearea unei scheme personalizate de tratament  facial.Singura barieră reală dintre tine și o carieră plină de satisfacții este performanța, care se obține prin dragoste și dăruire față de job și față de oameni, la care se adaugă o continuă pregătire profesională.

La Masterclass Ioana Bîrzan grupele sunt mici, maxim 4-6 cursanți, din dorința de a oferi fiecăruia tot sprijinul și toată atenția. Toți cursanții vor fi înscriși într-un grup special creat pe Facebook, ceea ce va permite tuturor un permanent  schimb de experiență , plus suport profesional din partea Ioanei Bîrzan. Cu o astfel de echipă vei fi mereu la înălțime și vei ține pasul cu toate noutățile din domeniul cosmeticii – sectorul profesional.


Iată programul Masterclass Ioana Bîrzan pentru lunile august-decembrie 2017:

  1. August: 21-23 (luni, marți, miercuri);
  2. Septembrie: 11-13 (luni, marți, miercuri);
  3. Octombrie: 9-11 (luni, marți, miercuri);
  4. Noiembrie: 15-17 (miercuri, joi, vineri);
  5. Decembrie: 4-6 (luni, marți, miercuri).

Pentru a vă înscrie la una din grupele de Masterclass Ioana Bîrzan, solicitați din timp formularul de contract la numărul de telefon 0740 018 001 sau prin e-mail la adresa contact@ioanabirzan.ro , unde veți primi raspunsuri la toate întrebările solicitate.Deoarece locurile sunt limitate (4-6 cursanți pe grupă), înscrierea se va face după principiul clasic ”primul venit, primul servit”.

Bucură-te acum de 3 zile de Masterclass Ioana Bîrzan și urcă încă o treaptă importantă pe scara profesioniștilor!