NOUTATI

Plasma lifting în Iași -un ten mai tânăr!

Acum și în Iași, plasma liftingul este un tratament modern de întinerire a tenului, ce utilizează a patra stare a materiei – plasma.

De ce PLASMA? Și cum funcționează?

Această tehnologie nu folosește bisturiul sau laserul pentru a înlătura pielea lăsată (în exces).

Cum nu toată lumea este pregătită sau dispusă să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru a obține un aspect mai tânăr, iată motivul pentru care liftingul cu plasmă este alternativa perfectă!

Plasma nu există în mod natural pe Pământ în condiții normale de suprafață. Ea este formată prin ionizarea gazelor atmosferice și stimulează extrem de puternic contracția instantă, scurtarea și strângerea fibrelor pielii, ducând astfel la reducerea suprafeței pielii căzute și a pungilor de sub ochi. În plus, aflați că plasma stimulează și sinteza de colagen, astfel încât efectele pozitive se accentuează de la o ședință la alta. Așa-i că sună bine?

După ce stabilim schema de tratament (frecvență și număr de ședințe), recunosc că la prima ședință îmi place să ”lucrez” jumătate de față, apoi să-ți arăt rezultatul, așezând o oglindă în care să te privești de aproape și să compari zona liftată cu cealaltă. În acest fel vei observa diferența chiar de la prima ședință.

Relații și programări – la tel. 0740 018 001!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.