Termeni si condiții

 

UTILIZAREA SITE-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul www.ioanabirzan.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea, în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestui material. Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dvs. implicit, privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.
 

COPYRIGHT

www.ioanabirzan.ro este proprietatea Ioana Anca Birzan, administrator al SC VIVA UNIPLUS SRL – care îl administrează după legislația valabilă pe teritoriul României. Întregul conținut al site-ului www.ioanabirzan.ro, inclusiv fotografiile, textele (articole și descrieri de produse sau servicii), elemente de design și grafică web este proprietatea Ioana Birzan și este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrial. Folosirea, fără acordul scris al proprietarului, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul www.ioanabirzan.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Ioana Anca Birzan – SC VIVA UNIPLUS SRL, fără acordul scris al acesteia.
 

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Mă străduiesc ca informațiile pe care le ofer pe www.ioanabirzan.ro să fie cât mai clare și mai corecte. Cu toate acestea, independent de voința mea, pot apărea anumite erori, pe care mi le puteți sesiza.

Ioana Anca Birzan – SC VIVA UNIPLUS SRL poate șterge sau adăuga orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhivă din conținutul site-ului fără nicio notificare prealabilă.

Ioana Anca Birzan și SC ” Viva Uniplus”SRL nu se fac răspunzătoare pentru coletele deteriorate, datorită unei manipulări neadecvate din partea firmei care face livrarea. De la societatea mea, SC VIVA UNIPLUS SRL, produsele pleacă ambalate și protejate cu cea mai mare atenție. Dacă produsele ajung deteriorate, vă rog să vă adresați firmei de curierat care v-a livrat coletul.

Ioana Anca Birzan, prin SC VIVA UNIPLUS SRL își rezervă dreptul de a refuza livrarea unei comenzi, în următoarele situații:

  • produsul comandat nu este pe stoc;
  • datele clientului sunt incomplete (nume/adresă/număr de telefon);
  • imposibilitatea obținerii confirmării (telefonic) unei comenzi plasate pe ioanabirzan.ro
  • identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;
  • clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, vulgar, etc);
  • clientul are în istoricul comenzilor livrări refuzate sau nepreluate;

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul www.ioanabirzan.ro și încercare de fraudă vor fi raportate autoritățilot competente. Orice conflict apărut între compania Viva Uniplus SRL și clienții săi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor judecătorești românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
 

SCHIMBAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Ioana Anca Birzan prin SC VIVA UNIPLUS SRL își rezervă dreptul să facă modificări și actualizări privind Termenii și Condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Ioana Anca Birzan își rezervă dreptul să facă modificări în structura site-ului www.ioanabirzan.ro, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.
 
 

CONDIȚII DE RETURNARE

Consumatorul are dreptul de a renunța la o comandă, notificând în scris că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Clienții site-ului www.ioanabirzan.ro pot returna produsele cumpărate în ambalajul original, cu conținutul intact, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără invocarea unui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea către client. În cel mult 7 zile lucrătoare de la data returnării, Ioana Anca Birzan prin SC VIVA UNIPLUS SRL va înapoia valoarea comenzii. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuieli de transport.

Condiția acceptării returului este ca produsele să fie în aceeași stare în care au fost livrate (să nu fie deteriorate, să nu fie desigilate sau folosite și să aibă toate etichetele intacte). Datorită naturii delicate a produselor comercializate, îmi rezerv dreptul să refuz orice produs returnat, care nu poate fi revândut ca nou, întrucât poate pune în pericol sănătatea cumpărătorilor.

Adresa de returnare a produselor: SC VIVA UNIPLUS SRL, strada Armeană, nr.13, bloc G6, parter, Iași.
 

DISPOZIȚII FINALE

Odată cu înregistrarea pe site-ul www.ioanabirzan.ro și cu plasarea unei comenzi, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.